Om advokatfellesskapet

Advokatfellesskapet Cramer består for tiden av i alt 9 medarbeidere, med 6 advokater og en advokatfullmektig.

Fellesskapets advokater har variert faglig bakgrunn, og vi tilbyr private næringsliv og offentlig sektor juridisk bistand innen de fleste rettsområder. Vi tar oppdrag fra hele landet.

Vi har hyggelige kontorer i den velkjente og historiske «Løvegården» fra 1822, midt i Tønsberg sentrum. Advokatfellesskapet har vært i disse lokalene siden 1974.

Verdt å vite – Koronatider

Godt nytt år!

Søndag 3. januar ble det presentert en rekke nasjonale tiltak for å få tilbake kontrollen på smittespredningen av koronaviruset.

Vi følger anbefalingene ved at alle advokatene og vårt kontor er tilgjengelig hver dag på telefon og e-post, fra 4. januar og 14 dager fremover.

Møter skjer via telefon, e-post eller video.

Dersom du må møte i våre lokaler, minner vi om smitteverntiltakene!

  • Hvis du har symptomer på sykdom eller er syk, kan du ikke komme
  • Alle som kommer må bruke munnbind
  • Berør minst mulig
  • Utfør håndhygiene når du kommer

Verdt å vite – Fremtidsfullmakt

Vi bør alle skrive en fremtidsfullmakt – og håpe at vi ikke trenger den!

Du kan selv bestemme hvem som skal hjelpe deg hvis noe skjer med deg slik at du ikke klarer å ta vare på deg selv. Fremtidsfullmakt er et privat alternativ til offentlig vergemål. Den gir deg god mulighet til å skreddersy gode løsninger for deg.

Et godt råd er at du tenker gjennom hvem du har tillit til, og som vil ta vare på deg og dine interesser. Skriv fremtidsfullmakt mens du fremdeles er frisk nok til å tenke gjennom hvordan du ønsker å ha det!